Zeekadetkorps Gouda

Keuring zelfopblaasbaar reddingsvest

24 maart 2018 door Sanne in Nieuws

Keuring zelfopblaasbaar reddingsvest

Het is inmiddels alweer 2 jaar geleden dat de zelfopblaasbare reddingsvesten van de meeste leden gekeurd zijn, wat betekent dat het weer tijd is om ze te laten keuren. Om ervoor te zorgen dat de leuke en gezellige activiteiten die het Zeekadetkorps organiseert veilig verlopen, vinden wij het belangrijk om deze keuring te faciliteren. Zo ook dit jaar! Wat we hiervoor van je vragen, zal verder worden toegelicht in deze mail.

In het bezit van een niet-zelfopblaasbaar reddingsvest
Houd er rekening mee dat de jongerengroep zelf nog niet een reddingsvest hoeft aan te schaffen/te laten keuren, zij krijgen een (niet-zelfopblaasbaar) reddingsvest van ons in bruikleen.

De keuring
Om ervoor te zorgen dat elk lid tijdens de oudervaartocht van 21 april beschikt over een zelfopblaasbaar reddingsvest, willen wij je verzoeken om je reddingsvest uiterlijk op zaterdag 31 maart in te leveren aan boord van de Freyr bij Reinder. Dit samen met €50,- contant. Afhankelijk van de (goed)keuring van je reddingsvest zal je bij het ophalen iets terugkrijgen of iets moeten bijbetalen. Dit laatste is het geval indien er een reparatie nodig bleek te zijn om hem goed te keuren.

Het bedrijf dat de keuringen uitvoert heeft aangegeven reddingsvesten ouder dan 10 jaar af te keuren. Indien je reddingsvest ouder is dan 10 jaar, dien je dus sowieso een nieuw reddingsvest te kopen. De meeste nieuwe reddingsvesten zijn niet standaard gekeurd, dus ook deze dienen vaak nog gekeurd te worden. In verband met de gunstige prijs/kwaliteitverhouding raden wij het Talamex Offshore reddingsvest 275 N aan. Zie hier.

Zelf laten keuren
Indien je je reddingsvest niet via ons wilt laten keuren, dien je een kopie van het keuringscertificaat in te leveren bij Reinder, zodat wij weten dat je reddingsvest gekeurd is.

In het kort
Beschik je over een zelfopblaasbaar reddingsvest? Neem hem morgen mee en lever hem samen met €50,- cash in bij Reinder!
Zit je in de jongerengroep? Dan hoef je niks te doen!
Heb je een niet-zelfopblaasbaar reddingsvest en ben je ook niet van plan om er een aan te schaffen? Dan hoef je ook niks te doen. Indien je er wel een wilt, lees de mail dan even aandachtig door.

Mochten er nog vragen zijn naar aanleiding van deze mail, dan kan je deze stellen via dit mailadres of aan Reinder.

Het laatste nieuws

Activiteiten

Loading...

Zkk Gouda op Facebook

Volg de Freyr op MarineTraffic

marinetraffic Als het schip niet vaart of AIS uit staat, kun je alleen de laatst geregistreerde positie terugvinden.

Lid worden

Wil je een keer komen kijken? Hier vind je meer informatie.