Zeekadetkorps Gouda

Kleding bestellen najaar 2018

9 oktober 2018 door Sanne in Nieuws

Kleding bestellen najaar 2018

Binnenkort zullen we weer een kledingbestelling gaan doen, dit keer kunnen jullie je bestelling plaatsen via de volgende link: https://goo.gl/forms/y1KCZfm3ie0sksfF2
Met betrekking tot het bestellen van werkschoenen is er een kleine verandering. De ‘instappers’ zijn door de leverancier flink in prijs verhoogd, daarom hebben wij er voor gekozen deze van de standaard bestellijst af te halen. Het is namelijk voor jullie vele malen goedkoper om deze zelf ergens online te bestellen. De modellen met veters zijn wel nog gewoon verkrijgbaar. Mochten jullie de instappers toch willen bestellen, dan kunnen jullie dit aangeven onder ‘opmerkingen’ in het bestelformulier. Ik zal hierover dan contact met je opnemen.
Hoe werkt het bestellen?
–          In de ‘Artikellijst kleding Zeekadetkorps Gouda’ kun je een overzicht vinden van alle kledingstukken die te bestellen zijn en de kosten die daaraan verbonden zijn (zie bijlage).
–          Via het online formulier geef je uiterlijk woensdag 31 oktober 2018 je bestelling door en/of ontbrekende/te ruilen onderdelen van je uniform.
–          Als wij je bestelling hebben ontvangen ontvang je enkele dagen later een factuur op het opgegeven e-mailadres.
–          Je controleert de factuur. Als de bestelling klopt maak je het betreffende bedrag vóór 15 november 2018 over naar rekening NL28 RABO 0366 8227 05 t.n.v. Stichting Zeekadetkorps Gouda o.v.v. Kleding najaar 2018 + naam. Indien de bestelling niet klopt, neem je contact met ons op via contact@zkkgouda.nl
–          Indien je online hebt aangegeven dat je je uniform wilt ruilen, dan nemen wij hiervoor contact met je op. De kosten hiervoor worden achteraf, contant verrekend.
–          Alleen bestellingen die geplaatst zijn in de periode tot en met woensdag 31 oktober 2018 en die betaald zijn vóór 15 november 2018, worden besteld.
–          De kleding wordt begin januari 2019 verwacht.
Mocht je nog vragen hebben dan kun je die stellen via kleding@zkkgouda.nl. Vragen m.b.t. het uniform kunnen ook tijdens korpsdagen aan Naomi gesteld worden.

Het laatste nieuws

Activiteiten

Loading...

Zkk Gouda op Facebook

Volg de Freyr op MarineTraffic

marinetraffic Als het schip niet vaart of AIS uit staat, kun je alleen de laatst geregistreerde positie terugvinden.

Lid worden

Wil je een keer komen kijken? Hier vind je meer informatie.