Zeekadetkorps Gouda

Kleding Zeekadetkorps Gouda

15 september 2013 door Marc in Nieuwsbericht

Kleding Zeekadetkorps Gouda

Zeekadetkorps Nederland heeft sinds enige tijd een nieuw, officieel werkpak, dat gedragen dient te worden bij landelijke gelegenheden zoals bijvoorbeeld de roeiwedstrijden. De reden hiervoor is dat het ‘oude werkpak’, dat ook door de Koninklijke Marine werd gedragen, niet meer geleverd kan worden omdat de KM over is gegaan op een ander type werkpak.
Wij zullen dit najaar een bestelling voor werkpakken plaatsen en zodra deze binnen zijn, zullen we per direct overgaan op het nieuwe werkpak. Het nieuwe werkpak zal gedragen dienen te worden bij gelegenheden waarbij wij in net werkpak dienen te verschijnen, we gaan er dus ook vanuit dat jullie zorgen dat jullie altijd minstens 1 net werkpak hebben dat voor deze gelegenheden gebruikt kan worden. Voor de ‘normale korpsdagen’ en kampen kun je natuurlijk gewoon gebruik kunnen blijven maken van de werkpakken die je nog hebt. Dit betekent voor jullie dat elk lid verplicht is om via bijgevoegd formulier minstens 1 werkhemd en 1 werkbroek ‘nieuwe stijl’ te bestellen. De kosten hiervan vind je terug op het bestelformulier en dienen voorafgaand aan de levering contant te worden voldaan bij de boordadministratie.
Naast de nieuwe werkpakken hebben we in onze voorraad ook nog een grote hoeveelheden nieuwe en gebruikte werkpakken ‘oude stijl’. Deze kun je, zolang de voorraad strekt, nog via het bestelformulier bestellen.
Tenslotte zullen we binnenkort ook weer uniformen gaan ruilen/verstrekken aan die mensen voor wie dit van toepassing is. Zodra we weten wie er moet ruilen, zullen we hier een datum voor prikken. Wat hieraan nieuw is, is dat we jullie niet meer vragen om je uniform gestoomd bij ons in te leveren, maar dat wij de uniformen naar de stomerij brengen en jullie hier een onkostenvergoeding van 10 euro per kledingstuk (broek, baaihemd of jasje) dienen te betalen.

Hoe werkt het bestellen?
Het ‘nieuwe type’ werkhemd lijkt wat maat betreft veel op het ‘oude werkhemd’, de broek is echter anders. Hier vinden jullie een maattabel voor de broeken, lees dit goed door als je niet weet welke maat je hebt! Eventueel is er op 5 oktober de gelegenheid om de werkpakken van de kadetten van Moerdijk te passen. Als je weet welke maat je hebt, kun je het bestelformulier (zie onder) invullen.
In het bestelformulier kun je onder het artikel invullen hoeveel producten je van welke maat wilt hebben, dit geldt zowel voor het nieuwe type werkpak als het oude type werkpak. Vergeet hierbij niet dat iedereen minstens 1 werkhemd en 1 werkbroek van het nieuwe type werkpak dient te bestellen. Ook willen we je vragen om aan te geven of je nog (delen van) je uniform wilt ruilen. Als je de aantallen hebt ingevuld, zal er direct komen te staan wat de kosten hiervoor zijn.
Na het invullen dien je het bestand uit te printen (pagina 1, 2 en 3) en deze, voorzien van je naam, datum en handtekening, in te leveren bij Hilbren of Ilona. De kosten voor het nieuwe type werkpak dien je bij inleveren van je bestelformulier contant te voldoen, aangezien we deze op aanvraag bestellen. De kosten van het oude type werkpak en de stomerijkosten van het uniform, dien je te voldoen zodra je (afhankelijk van de voorraad) de door jou aangegeven onderdelen ontvangt/ruilt.
Je kunt het bestelformulier tot uiterlijk 21 oktober inleveren bij de boordadministratie, waarna wij de werkpakken zullen bestellen.

We hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht je desondanks toch nog vragen hebben, dan kun je deze stellen via contact@zkkgouda.nl of aan een van de officieren.

Klik hier voor het Bestelformulier kleding 2013.

Het laatste nieuws

Activiteiten

Loading...

Zkk Gouda op Facebook

Foto's uit het bericht van Zeekadetkorps Gouda

Gister was weer een goede dag. De jongerengroep heeft aan hun project gewerkt, er zijn wat lessen geweest, we hebben geboend en nog het nodige..

34 vind ik leuks, 0 reacties5 dagen geleden

Vandaag zijn we er lekker tussenuit geweest, we hebben heerlijk gezwommen in de Sniep. Volgende week gaan we weer lekker aan de slag op de Freyr.

30 vind ik leuks, 2 reacties1 week geleden

Volg de Freyr op MarineTraffic

marinetraffic Als het schip niet vaart of AIS uit staat, kun je alleen de laatst geregistreerde positie terugvinden.

Lid worden

Wil je een keer komen kijken? Hier vind je meer informatie.