Zeekadetkorps Gouda

Lid worden

Ben je na het bezoeken van deze site of van de verhalen over Zeekadetkorps Gouda enthousiast geworden en lijkt het Zeekadetkorps je iets voor jou? Ga dan de uitdaging aan en neem een kijkje tijdens een van onze korpsdagen!

Iedereen die het leuk vindt om samen met een groep jongens en meisjes te leren zeilen, roeien, sleutelen aan motoren, varen met een groot schip of te koken voor grote groepen en die het leuk vindt om een gezellige tijd op en om het water door te brengen, is welkom om een kijkje te nemen aan boord. De enige voorwaarde is dat je tussen de 9 en 17 jaar oud bent en in het bezit bent van een zwemdiploma.
Je kunt altijd vrijblijvend komen kijken tijdens een korpsdag aan boord van de Freyr of een dagje meezeilen. Je kunt drie keer met ons meedoen, zodat je een goed beeld krijgt van de zeekadetten. Na je derde bezoek vragen we je of je lid wilt worden, je kunt je dan altijd nog bedenken.
Als je langs wilt komen ben je altijd van harte welkom, maar kijk wel eerst even in de agenda om te zien of we aanwezig zijn. Indien je eerst wat meer informatie wilt kun je contact met ons opnemen via contact@zkkgouda.nl of via een van de telefoonnummers op de contactpagina.

Indien je ouder bent dan 17 jaar kun je helaas geen lid meer worden, maar er zijn altijd klussen aan boord waar we graag je hulp bij gebruiken! Mocht je willen weten waar we op dit moment hulp bij kunnen gebruiken, of heb je zelf een idee waarmee je ons van dienst kunt zijn, neem dan gerust contact met ons op.

Wat kost het?
Het lidmaatschap van Zeekadetkorps Gouda kost €45,00 per kwartaal. Hiernaast betaal je nog éénmalig een kleine bijdrage voor het eerste gedeelte van de werkkleding die je van ons krijgt, tevens wordt dit gebruikt voor aanschaf/vernieuwing van het uniform dat je in bruikleen krijgt.
De prijzen voor kampen wisselen afhankelijk van de locatie en de lengte van het kamp. De prijzen voor kortere kampen zoals herfst- en Hemelvaartskamp liggen meestal rond de €65,- en voor een zomerkamp betaal je meestal rond de €275,-. In de prijzen voor de kampen zijn de meeste uitgaven al meegenomen, alleen tussendoortjes en drinken buiten het ontbijt, lunch en diner om moet je zelf nog betalen.

Het laatste nieuws

Activiteiten

Loading...

Zkk Gouda op Facebook

Volg de Freyr op MarineTraffic

marinetraffic Als het schip niet vaart of AIS uit staat, kun je alleen de laatst geregistreerde positie terugvinden.

Lid worden

Wil je een keer komen kijken? Hier vind je meer informatie.