Zeekadetkorps Gouda

Sponsoren

Een jeugdvereniging als Zeekadetkorps Gouda kan niet bestaan zonder hulp van kleine en grote sponsoren. Wij zijn erg blij met de bedrijven en particulieren die ons ondersteunen middels een financiële bijdrage of een dienst.

Wilt u ook een sponsor worden van Zeekadetkorps Gouda? Neem dan contact op met de penningmeester van Zeekadetkorps Gouda via penningmeester@zkkgouda.nl.

Kongsberg

Kongsberg Maritime Holland BV heeft een AIS (Automatic Identification System) gesponsord. Dankzij deze sponsor zijn wij nu tijdens het varen goed zichtbaar voor andere schepen én kunt u ons volgen op Marinetraffic.

Rabobank

Rabobank Gouwestreek is hoofdsponsor in de grote opknapbeurt van onze sleepvlet G.C. van Eijk en de eerste vlet van Zeekadetkorps Nederland, De Ruijter

Outdoor Life Group

Outdoor Life Group heeft het hout gesponsord voor onze loopplank

Lankhorst Ropes

Lankhorst Ropes heeft gezorgd dat wij veilig over dek kunnen blijven lopen. Zij hebben dit gedaan door de verstaging en kettingen in de reling van de Freyr te sponsoren.

Binnenkort volgt hier een uitgebreider overzicht van onze sponsoren.

Het laatste nieuws

Activiteiten

Loading...

Zkk Gouda op Facebook

Foto's uit het bericht van Zeekadetkorps Gouda

Gisteren was onze Eerste korpsdag van dit jaar. Naast dat we weer druk bezig zijn geweest met de motor en ander onderhoud, hebben de kadetten..

38 vind ik leuks, 0 reacties3 dagen geleden

Nooit meer een activiteit van ons missen? Abonneer je via deze link op onze agenda! https://calendar.google.com/calendar/ical/contactzkkgouda.nl/public/basic.ics..

12 vind ik leuks, 0 reacties4 dagen geleden

Volg de Freyr op MarineTraffic

marinetraffic Als het schip niet vaart of AIS uit staat, kun je alleen de laatst geregistreerde positie terugvinden.

Lid worden

Wil je een keer komen kijken? Hier vind je meer informatie.